Hakkımızda

BOLVADİN YURTLARI

 

Özel Bayram Yüksel Erkek Öğrenci Yurdu 1998 den beri değişik isimler altında öğrencilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Yurdumuz, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren özel bir yurttur ve MEB tebliğlerine göre yönetilmektedir. Yurdumuzda uygulanan kurallarda, giriş çıkış saatlerinde ve disiplin yönetmeliğinde bu tebliğler esas alınmaktadır. Yurdumuz, Bolvadinde eğitim konusunda çok ciddi bir söz sahibi olan Özel Gökkuşağı Eğitim Kurumları tarafından kurulmuş tüzel bir yurttur. Şirketin Bolvadinde ayrıca özel bir ilköğretim okulu, dershane ve öğrenci yurtları bulunmaktadır. Öğrencilerimizin rahatı ve güveni için gerekli olan tüm düzenlemeler özenle yerine getirilmekte, hizmet kalitemiz, öğrenci ve velilerimizin istekleri doğrultusunda sürekli geliştirilmektedir. Yan hizmetlerde çalışan personelimiz, yönetim ekibimiz tarafından sürekli denetlenmekte ve titizlikle kontrol edilmektedir.

 

 

VİZYONUMUZ – MİSYONUMUZ

Yurdumuz Bolvadin de üniversite eğitimi almak gibi ciddi bir sorumluluğa sahip olan öğrenci arkadaşlarımızın okul hayatlarını kolaylaştırmak, ailelerinden ayrı olarak yaşadıkları Bolvadin de konaklama gibi çok önemli bir ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Yurdumuzda verdiğimiz hizmetler demokratik bir ortamda öğrencilerimizle ve gerektiği hallerde velilerimizle sürekli irtibat halinde olup onların ihtiyaçlarını ve isteklerini tespit ederek temellendirilmektedir. Bununla yurdun yönetimini öğrenci odaklı bir platformda sürdürmekteyiz. Yeri geldiğinde şehrin ve okulun zorluklarını atlatabilmeleri için danışacakları bir merci gibi hizmet verme ana düşüncesinde hareket edilir. Bu düşünceler ve fikirler doğrultusunda yurdumuz, Bolvadin de okumayı düşünenlerin ve kızım üniversiteyi kazandığında nerede kalacak diye düşünen tüm ailelerin başvurabileceği en güzel kaynak olma yolunda ilerlemektedir.

 

İmkanlarımız Yemek Hizmetleri

Yemekhanemiz sıcak ve rahat bir ortama sahiptir. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği olmak üzere 3 öğün yemek imkanı sunulmaktadır. Yemekler self servis olup, porselen tabaklar kullanılmaktadır. Yemek listelerimiz yetişkin bir insanın bir öğünde alması gereken kalori miktarı göz önünde bulundurularak, öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda hazırlanmaktadır. Mutfağımızda kullanılan sebze, meyve ve et ürünleri günlük alınıp, tüketilmektedir.

BOLVADİN ERKEK ÖĞRENCİ YURDU (2)

Çalışma ve Dinlenme Ortamları

Öğrencilerimizin sakin bir ortamda ders çalışabilmeleri için her öğrenciye ait çalışma masalarının bulunduğu etüt odalarımız mevcuttur. Yurdumuz sıcak ve samimi ortamların olduğu yurttur. Öğrencilerimiz derslerle alakalı takıldıkları konuları üst sınıflardaki arkadaşlarına sorabilmektedirler. Yurdumuzda, öğrencilerimizin günün yorgunluğunu ve stresini atmaları için kantin ve dinlenme salonları bulunmaktadır.

 

Sosyal Aktiviteler

Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda şehir dışı geziler organize edilmektedir. Ayrıca sınav dönemlerinde motivasyonlarını artırıcı programlar dezenlenip streslerini atması yardımcı olunmaktadır. Ayrıca haftasonları piknik, yurtta kalan öğrencilerimizin doğum günlerinin toplu olarak kutlanması gibi birlik ve kaynaşmayı arttırıcı faaliyetler düzenlenmektedir.

 

Barınma Hizmetleri Temizlik

Temizlik haftanın 7 günü sabah saat 08.00 ile 17.00 arasında sürekli ve düzenli olarak kat görevlisi tarafından yerine getirilmektedir. Bu kapsamda; katlar, odalar, duş ve wcler ile ortak kullanımda bulunan tüm mekânlar kat görevlisi tarafından düzenli olarak temizlenmektedir.

 

Banyo – WC

Yurdumuzda boyner sistemi ve şofbenler ile istenildiği zaman sıcak su imkanı vardır. Her katın wc si ayrıdır.

 

Güvenlik

Özel Bayram Yüksel Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdunda barınan öğrencilerimiz ile personelimizin huzur ve güveninin sağlanması amacıyla yurdumuzda 7 gün 24 saat bir idareci bulunmaktadır. Öğrencilerimizin yurda giriş çıkışları kontrol edilip, gece 21:00 den itibaren gece sorumlumuz tarafından öğrencilerimizin imzalı yoklamaları alınmaktadır. Yurda öğrenci giriş çıkışları ve çevre güvenliği kamera güvenlik sistemi ile görevliler tarafından takip edilip, kayıt altına alınmaktadır. Yangın tüpleri ve yangın alarmları yönetmeliğe uygun şekilde olup, periyodik bakımları yaptırılarak muhafaza edilmektedir.

 

Diğer

Öğrencilerimiz kişisel çamaşırlarını yıkama, kurutma ve ütüleme imkânlarına sahiptir. Merkezi Isıtma sistemi ile kışında sıcak bir çalışma ortamı sağlanmaktadır.

 

ODALARIMIZ

Odalarımız 4-6 kişilik ranza tip yataklıdır. Her odamızda öğrencilere özel elbise ve eşya dolapları bulunmaktadır. Kaloriferli ısınma Parke döşemeler ve ısı cam Ortopedik yataklar

 

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

Nüfus Cüzdanı Sureti (Fotokopisi)

Sağlık Raporu (Sağlık Ocağı)

Sabıka Kaydı

6 Adet Vesikalık Fotoğraf

Öğrenci Belgesi ( Afyon Kocatepe Üniversitesine Kayıtlı Olduğuna Dair)

Kayıt Formu (Yurdumuz Tarafından Doldurulacaktır)

 

Öğrencilerin beraberinde pijama, çamaşır, bornoz, havlu, oda terliği, banyo terliği, uyku seti gibi kişisel eşyalarını getirmeleri önerilir.

BOLVADİN ERKEK ÖĞRENCİ YURDU (1)

 

Yorum bırakın